Paasgeschenken

Paasgeschenken

Pasen staat alweer bijna voor de deur. Hét moment om een blijk van waardering te geven aan je personeel en zakelijke relaties. Bestel Paasgeschenken op maat bij Bakkerij Koenen en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod. Bij Bakkerij Koenen vind je Paasgeschenken in verschillende prijsklassen. Kortom; voor ieder wat wils! Hieronder presenteren we een aantal voorbeelden van Paasgeschenken.

Paasgeschenken op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat weten wij als geen ander. Zit het ideale pakket er niet tussen? Dan denken we graag met je mee over een pakket op maat, waarbij je het Paasgeschenk zelf kunt samenstellen. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Relatiegeschenken bezorgd door heel Nederland

Wil je Paasgeschenken laten bezorgen? Dat kan! Bakkerij Koenen bezorgt relatiegeschenken door heel Nederland. Ideaal voor thuiswerkers en relaties op afstand. Of het nu gaat om 10, 100 of 1000 geschenken, we kunnen deze pakketten naar unieke adressen verzenden. Het is ook mogelijk om een deel naar het bedrijfsadres te sturen en het overige deel naar individuele adressen.

– Pakketlevering op elk adres binnen Nederland
– Levering tussen de 1 á 5 werkdagen
– Track & Trace voor de ontvanger
– 100% afleveringsgarantie
– Tijdbesparend

Voor slechts € 8,50 excl. BTW per pakket bezorgd

Wil je meer weten? Laat hieronder je gegevens achter in het contactformulier en wij nemen contact met je op!

Bestel je Paasgeschenken op maat bij Bakkerij Koenen. Eenvoudig, snel en zorgeloos!