Bakkerscafés

Bakkerscafés

De gezelligste Bakkerscafés waar u kunt genieten van heerlijke ambachtelijke producten.

Ontdek Onze Ambachtelijke Bakkerscafés

In onze Bakkerscafés werken wij met een enthousiast team dat graag ambachtelijke producten aanbiedt. Onze passie voor kwaliteit en ambachtelijkheid komt tot uiting in elk broodje en gebakje dat wij serveren. Onze heerlijke broodjes worden met zorg bereid en zijn vers belegd met het beste beleg van Slagerij Putman. Bovendien serveren wij échte goede koffie, geïnspireerd op de smaken uit Italië.

Een Sfeervolle Beleving

Naast de smakelijke ervaring kunt u bij ons ook genieten van de gezellige sfeer die ons Bakkerscafé uitstraalt. Of u nu komt voor een snelle lunchpauze of om uitgebreid te kletsen met familie, vrienden en/of collega’s, ons Bakkerscafé biedt een warme en gastvrije omgeving voor iedere gelegenheid.

Kwaliteit en Gastvrijheid

Onze Bakkerscafés zijn synoniem met kwaliteit, ambachtelijkheid en de beste service. Elke dag streven wij ernaar om u de lekkerste vers belegde broodjes, gebakjes, hartige of zoete snacks en échte goede koffie te serveren. Onze focus ligt op smaak, versheid en tevredenheid van onze gasten.

Kom Bij Ons Genieten

Wij nodigen u van harte uit om binnenkort bij ons te komen genieten van een heerlijke kop koffie, onze verrukkelijke patisserie, een vers belegd broodje of een hartige of zoete snack naar keuze. Laat ons u verwennen met onze culinaire creaties en warme gastvrijheid.

Vind Ons Dichtbij

Onze Bakkerscafés zijn te vinden op meerdere locaties, waaronder Westervoort, Huissen, Steenstraat (Arnhem), Burgemeesterswijk (Arnhem) en in de Kronenburgpassage (Arnhem). Bekijk onze website voor meer informatie en kom langs om te ervaren wat onze Bakkerscafés te bieden hebben. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!