Over ons

Over ons

Wij zijn Bakkerij Koenen. Opgericht in 1869 en dus al meer dan 150 jaar bakker van gezonde broden, ovenverse snacks en het lekkerste patisserie. In onze winkels maak je dan ook kennis met rekken vol harde en zachte broodjes. Desem, spelt en volkoren. Croissantjes en taarten. Stuk voor stuk ambachtelijk en #metliefdegebakken.

Maar je komt ons bijvoorbeeld ook tegen in Van der Valk hotels of in onze eigen bakkerscafés waar je kunt genieten van koffie met een gebakje of van een vers belegd broodje in je lunchpauze. Liever thuis genieten van goed brood? Kan ook. Onze producten liggen namelijk ook bij een supermarkt of collega-bakker bij jou in de buurt!

Topbakkers

Wij werken samen met Topbakkers, een groot netwerk van lokale bakkers. Samen voorzien we heel Nederland van een breed assortiment aan verse broden, het lekkerste banket en regionale specialiteiten. Zonder onnodige tussenstops en rechtstreeks geleverd op locatie. Iedere dag opnieuw.

Laat je verleiden

Laat je lekker verleiden door de geur van ovenvers brood en banket in één van onze 10 winkels of bestel je favoriete producten eenvoudig en snel in onze webshop. Kun je morgen al genieten!

Brochure aanvragen Bel mij

  • Oprichting familiebedrijf Bakkerij Koenen aan de Klapstraat in Westervoort.

  • Broers Ton en Paul (5e generatie) nemen het bedrijf over.

  • Toetreding tot het selecte gezelschap van het Echte Bakkersgilde.

  • 150-jarig bestaan met inmiddels een moderne bakkerij op het Vergun in Westervoort.

  • Ontvangst Predicaat Hofleverancier: nu ook koninklijk lekker brood!

  • De 6e generatie wordt klaargestoomd om de bakkerij over te nemen.

9

Winkels

omgeving Arnhem/Nijmegen

82004000

Brood

gebakken

6

Dagen

per week bakken

154

Jaar

als familiebedrijf