Spaarkaart

Spaarkaart

Graantje meepikken met onze spaarkaart?

Bij Bakkerij Koenen kun je met onze spaarkaart* nu ook sparen voor heerlijke broodjes en taarten. Bij iedere euro die je in één van onze winkels besteedt, krijg je 1 Koentje die je in kunt wisselen voor de volgende producten:

 • Roombroodje of saucijzenbroodje 
  25 Koentjes
 • Brood naar keuze (m.u.v. desem & spelt soorten)
  75 Koentjes
 • Krentenwegge of Suikerbrood
  125 Koentjes
 • Roomboter Cake 425 gram
  250 Koentjes
 • Broodjespakket (20 broodjes)
  350 Koentjes
 • Bakkerij Koenen Cadeaubon van €15,-
  450 Koentjes
 • Heerlijke slagroomtaart voor 8 (!) personen
  550 Koentjes

En meer!

Pashouders profiteren ook nog eens van exclusieve aanbiedingen. Extra voordelige gebakjes, bolletjes of seizoensproducten als prijswinnende kerststollen en paasbroden. Met de bijbehorende app kun je zien hoeveel Koentjes je al gespaard hebt en onder alle pashouders verloten we iedere 3 maanden een waardebon die je kunt gebruiken om jezelf te verwennen met je favoriete brood of banket!

*momenteel werkt de spaarkaart alleen nog in onze winkels in Westervoort, Duiven en Didam

Hoe kom ik aan zo’n spaarkaart?

Beginnen met sparen is heel eenvoudig. Vraag in onze winkels naar het spaarkaartformulier, vul deze ter plekke in en je kunt meteen beginnen met sparen. We vragen wel eenmalig klein bedrag van €2,- voor de spaarkaart, maar dat maken we ruimschoots goed. Je krijgt van ons namelijk direct 20 Koentjes… helemaal GRATIS. Zo ben je meteen lekker op weg!

Hoe kunt u een spaarkaart bemachtigen?

Vraag in onze winkels naar het spaarkaartformulier, u kunt deze ter plekke invullen en meteen beginnen met sparen. Als dank voor het inleveren van het formulier ontvangt u van ons direct 20 Koentjes GRATIS!

Voor het in het bezit krijgen van onze spaarkaart vragen wij een eenmalig bedrag van € 2,-