appelkanjers-vacature-verkoop-horecamedewerker-huissen-bakkerijkoenen

Weekendhulp + bediening (m/v) – Bakkerscafés locaties Arnhem

Weekendhulp + bediening (m/v) – Bakkerscafés locaties Arnhem

Weekendhulp met horeca ervaring – Bakkerscafés locaties Arnhem
6-8 uur per week, Arnhem

Voor onze Bakkerscafés zijn wij per direct op zoek naar leuke enthousiaste weekendhulp die in ons gezellige team wilt komen werken. Vind jij het leuk om samen te werken, in een winkel te staan,  houd je van bakken, koken, ben je een echte horeca tijger of ben je al snel verleid bij het zien van heerlijke hartige en zoete snacks? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat is jouw rol als weekendhulp/bediening?:
In deze functie ondersteun je jouw collega’s met het inrichten van de winkel en het snijden en verpakken van onze ovenverse producten, zodat de winkel er gevuld en tiptop uitziet zodra de eerste klanten voor de deur staan. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten bij de keuze van hun producten en zorgt met je enthousiasme en liefde voor het ambacht voor bij-verkoop. Over de dag houd je bij of er verse producten gebakken moeten worden voor verkoop. Daarnaast maak je ook heerlijke vers belegde broodjes, zet je koffie of thee en serveer jij dit vervolgens uit in ons Bakkerscafé.

Je herkent jezelf in de onderstaande punten:
– Minimaal 17 jaar oud
– Flexibel en kan gemakkelijk in de ochtend op staan (tussen 06.00 en 18.00 uur beschikbaar)
– Je bent sociaal, gemotiveerd en houd van een uitdaging
– Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Je kan zelfstandig werken en neemt initiatieven.

Dit heeft Bakkerij Koenen jou te bieden:
– Een sfeervolle, informele en gezellige werksfeer
– Veel verantwoordelijkheid en vrijheid om de functie in te vullen
– Marktconform Salaris
– Werken in een echt familiebedrijf
– Genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
– 20% Personeelskorting op al onze broodproducten

Over Bakkerij Koenen:
Bakkerij Koenen is een ambachtelijke bakkerij met een eeuwenoude historie gevestigd in Westervoort. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al 6 generaties wordt doorgegeven van vader op zoon, dat inmiddels ruim 150 jaar bestaat en sinds 2020 met trots het Predicaat Hofleverancier mag dragen. Wij bereiden al ons brood op traditionele wijze met de beste grondstoffen. Met onze centrale bakkerij in Westervoort beleveren wij dagelijks onze 9 eigen winkels van Didam tot aan Nijmegen. Daarnaast leveren wij aan verschillende supermarkten, horecagelegenheden, zorginstellingen, bedrijfsrestaurants en overige zakelijke afnemers in de regio, en verzorgen wij aan het einde van het jaar voor vele zakelijke klanten de relatiegeschenken.

Solliciteren:
Ben je enthousiast, herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij graag bij onze ambachtelijke bakkers familie gaan horen? Stuur ons dan direct jouw CV en motivatie.
Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging als de sollicitatie in goede orde is ontvangen. Binnen twee weken ontvang je een reactie!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken op telefoonnummer 026-3118254 of kijk op www.bakkerijkoenen.nl

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
appelkanjers-vacature-verkoop-horecamedewerker-huissen-bakkerijkoenen