Verkoop-Horeca medewerker(m/v) – Locatie Arnhem

Verkoop-Horeca medewerker(m/v) – Locatie Arnhem

Verkoop-horeca medewerker (m/v) – Locatie Arnhem

Voor ons nieuwe BakkersCafé in de beroemde Burgemeesterswijk in Arnhem zijn wij op zoek naar leuke enthousiaste collega voor ons gezellige team. Vind jij het leuk om samen te werken, in een winkel te staan, houd je van bakken, koken, ben je een echte horeca tijger of ben je al snel verleidt bij het zien van heerlijke hartige en zoete snacks? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat is jouw rol als verkoop-horeca medewerker:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de winkel, het snijden en verpakken van onze ovenverse producten, zodat de winkel er gevuld en tiptop uitziet als de eerste klanten voor de deur staan. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten bij de keuze van hun producten en zorgt met je enthousiasme en liefde voor het ambacht voor bij-verkoop. Over de dag houd je bij of er verse producten gebakken moeten worden voor verkoop. Daarnaast maak je ook heerlijke belegde broodjes, zet je koffie of thee en serveer jij dit vervolgens uit in ons BakkersCafé. Je bent medeverantwoordelijk voor het klantgeluk en werkplezier binnen het team.

Je herkent jezelf in de onderstaande punten:

– sociaal, klantgericht en communicatief sterk
– je bent in je element als je de klanten het naar hun zin kunt maken en je vindt het een sport om je producten zo aan te prijzen dat ze vanzelf verkopen.
– passie voor brood & banket
– je krijgt energie van het enthousiasmeren en laten groeien van jouw team
– flexibel inzetbaar (weekenden en feestdagen)
– fysiek werk in deze functie is voor jou geen probleem
– je woont in Arnhem of omgeving.

Wat bieden wij?
Een parttime functie voor +/- 20 uur per week. Een baan met afwisseling waar eigen verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief gewaardeerd worden. Je komt te werken in een enthousiast team ( 3 tot 5 parttime medewerkers) bestaande uit gedreven en energieke collega’s met passie voor onze heerlijke bakkersproducten. Salaris conform cao Bakkersbedrijf, 20% personeelskorting en werken in een echt familiebedrijf.  Uren verdeeld over 4/5 werkdagen, met name beschikbaar in het lunchmoment van de dag, tussen 10.00 en 15.00 uur.

Na een positief kennismakingsgesprek volgt een proefdag waarbij je een paar uur meewerkt in de winkel om een helder beeld te krijgen van de uiteindelijke werkzaamheden.

Solliciteren
Ben je enthousiast, herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij graag bij onze ambachtelijke bakkers familie gaan horen? Stuur dan direct jouw CV en motivatie.
Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging als de sollicitatie in goede orde is ontvangen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken op telefoonnummer 026-3118254 of kijk op www.bakkerijkoenen.nl

Max. bestandsgrootte: 64 MB.