Inpakmedewerker Bakkerij Westervoort

Inpakmedewerker Bakkerij Westervoort

Bedrijf:
Al meer dan een eeuw is bakkersfamilie Koenen een begrip op het gebied van heerlijk brood en banket. Bakkerij Koenen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1869. Heden ten dage is het hoofdkantoor/bakkerij gevestigd in Westervoort en heeft Bakkerij Koenen 10 winkels gevestigd in Westervoort, Duiven (2), Didam,  Arnhem (3), Nijmegen, Elst en Huissen. Waarvan Huissen en twee locaties in Arnhem over een gezellig Bakkers Café beschikken. In Nijmegen zijn we verbonden aan de “Sint Anna Molen”. Naast onze eigen winkels bakken wij ook voor diversen retailers, hotels, verzorgingstehuizen en overige horeca afnemers.

Functie:
Voor onze bakkerij in Westervoort zoeken we uitbreiding van ons inpakteam. In deze functie ben je bezig met het inpakken van broodjes en overige broodproducten. Maar ook het klaarzetten van bestellingen en schoonmaken van werkplek behoren tot je takenpakket.
Je komt in een gezellig team te werken waar de uren flexibel zijn in te delen. Dit werk past prima naast een studie of opleiding. De werktijden zijn van zondag t/m woensdag van 16.00 tot 21.00 uur en donderdag en vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur. De definitieve uren worden in overleg bepaald.

Voorwaarden:
– Je bent beschikbaar in de avonduren
– Je bent stressbestendig en flexibel
– Lang staan, lopen en tillen is voor jou geen enkel probleem
– Je bent minimaal 16 jaar

Aanbod:
– Flexibel aantal uren (mogelijkheid tot vast aantal uren per week)
– 20% personeelskorting op alle broodproducten van Bakkerij Koenen
– Je werkt in leuke werkomgeving met een gezellig team
– Werken in een familiebedrijf
– Regelmatig leuke personeelsuitjes

Beloning:
Je salaris wordt ingeschaald in de Bakkers Cao en zal bepaald worden op basis van leeftijd en ervaring.

Solliciteren:
Ben je enthousiast, herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij graag bij onze ambachtelijke bakkers familie gaan horen? Stuur dan direct jouw CV en motivatie.
Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging als de sollicitatie in goede orde is ontvangen. Binnen twee weken ontvang je een reactie!

Solliciteren kan via vacature@bakkerijkoenen.nl 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken op telefoonnummer 026-3118254 of kijk op www.bakkerijkoenen.nl