tompouce, bakkerij koenen, bakker

Het succes van de Mister Vitesse Tompouce!

Het succes van de Mister Vitesse Tompouce!

Bij Bakkerij Koenen hebben we niet alleen een passie voor het bakkersvak, maar zijn we ook trotse supporters van onze lokale voetbalclub, Vitesse! En in tijden van nood staan we samen, als één gemeenschap, achter onze club. Daarom waren wij ontzettend verheugd om onze nieuwste lekkernij aan te kondigen: de exclusieve Mister Vitesse Tompouce!

Van maandag 6 mei, tot en met woensdag 8 mei, waren de enige echte Mister Vitesse Tompoucen verkrijgbaar in onze winkels voor €4,- per stuk. Het beste van deze actie? De volledige opbrengst van elke verkochte tompouce is voor Vitesse!

Bij Bakkerij Koenen is onze toewijding aan de club sterk. Onze harten kloppen geel en zwart, we waren vastbesloten om onze club te ondersteunen in goede en in moeilijke tijden. Met deze speciale actie wilden we niet alleen onze liefde voor Vitesse tonen, maar ook onze toewijding aan de gemeenschap waar we deel van uitmaken.

Na afloop van deze speciale actie waren we overweldigd door de steun van onze klanten en mede-supporters. Dankzij jullie enthousiasme hebben we maar liefst 2229 Mister Vitesse Tompoucen verkocht, wat resulteerde in een totale opbrengst van €8916,-! Een fantastisch resultaat dat rechtstreeks zal bijdragen aan het ondersteunen van Vitesse en hun missie om onze gemeenschap te versterken.

We willen iedereen die deel heeft genomen aan onze speciale actie door een Mister Vitesse Tompouce te kopen hartelijk bedanken!

bakker, bakkerij koenen, tompouce, westervoort