Bakkerij Koenen opent 2 nieuwe locaties

Bakkerij Koenen opent 2 nieuwe locaties

Op dinsdag 3 november en donderdag 5 november opende Bakkerij Koenen 2 nieuwe locaties aan de Kleine molenstraat 8 in Elst & Van Lawick van Pabststraat 72 in Arnhem. De 2 overgenomen winkels van Jansen de Koning zijn omgetoverd tot 2 brood en banket winkels in de stijl van Bakkerij Koenen. Dagelijks kunt u in deze 2 winkels genieten van heerlijk brood, broodjes, hartige en zoet snacks, chocolade en het lekkerste patisserie van Patisserie Christiaan.

De 2 nieuwe winkels starten ook direct met de webshop functie. Besteld u voor 16:00 uur uw bestelling online, dan kunt u het de volgende dag ophalen in uw winkel naar keuze.

“Bakkerij Koenen is erg blij met de twee nieuwe vestigingen die mooi passen in het huidige rijtje winkels! De teller staat inmiddels op 12 winkels en gezien de tijd waar we nu inzitten is dit ook echt nodig. De vraag naar ambachtelijk brood stijgt en we hebben genoeg verkoopcapaciteit nodig om blijven te voldoen naar de vraag!” aldus Paul Koenen. Daarnaast ziet Bakkerij Koenen de Online verkoop ook gigantisch stijgen. De klanten kiezen voor gemak en daar spelen wij graag op in. Hoe makkelijker je het voor de klant maakt hoe beter de verkopen. Ook is dadelijk het gehele assortiment voor Sint en Kerst online te bestellen.

Bakkerij Koenen is klaar voor de toekomst!