chauffeur-westervoort-vacature

Weekend chauffeur – Westervoort (m/v)

Weekend chauffeur – Westervoort (m/v)

Weekend Chauffeur, +/- 6-8 uur per week
Werktijden vanaf 4.00 uur.

Al meer dan een eeuw is bakkersfamilie Koenen een begrip op het gebied van heerlijk brood en banket. Bakkerij Koenen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1869. Heden ten dage is het hoofdkantoor gevestigd in Westervoort en heeft Bakkerij Koenen winkels gevestigd in Westervoort, Duiven (2), Didam, Arnhem (4), Nijmegen en Huissen. Naast het beleveren van eigen winkels worden ook dagelijks supermarkten, zorginstellingen, horeca, hotellerie en overige afnemers beleverd.

Wat is jouw rol als chauffeur?:
Voor ons chauffeurs team wij zijn opzoek naar een enthousiaste chauffeur die onze brood en banketproducten wilt bezorgen aan onze klanten. Onze chauffeurs bezorgen dagelijks (ma t/m zat) tussen de lekkerste producten. Naast het bezorgen kunnen mogelijk ook andere logistieke taken van je verwacht worden zoals het inpakken van artikelen, wagenpark onderhouden en overige werkzaamheden.

De werktijden zijn vanaf 04.00, eindtijd in overleg ca. 09.00/10.00 uur. 

Je herkent jezelf in de onderstaande punten:

–Je bent in het bezit van een Rijbewijs B met minimaal 1 jaar rijervaring.
–Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
–Zelfstandig, flexibel, servicegericht, representatief, communicatief en onder druk kunnen presteren moet tot één van de eigenschappen behoren.

Dit heeft Bakkerij Koenen jou te bieden:
–Een zaterdag chauffeur voor minimaal 6-8 uur per week,.
–Een baan met afwisseling waar eigen verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief gewaardeerd worden.
–Flexibel inzetbaar, maar bij ziekte,- en/of vakantievervanging kan er een beroep op je beschikbaarheid gedaan worden. In overleg met je team worden de definitieve uren/dagen bepaald.
–Na gebleken geschiktheid, en bij gelijkblijvend werkaanbod, ontvang je in de toekomst een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
–Je salaris wordt ingeschaald in de Bakkers Cao en zal bepaald worden op basis van leeftijd en ervaring.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij graag bij onze ambachtelijke bakkers familie gaan horen? Dan ontvangen we graag jouw CV en een motivatie, t.a.v. de Heer B. Koenen. Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging als de sollicitatie in goede orde is ontvangen. Binnen twee weken ontvang je een reactie!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken op telefoonnummer 026-3118254 of kijk op www.bakkerijkoenen.nl

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
chauffeur-westervoort-vacature