Verkoopmedewerker OPEN sollicitatie

Verkoopmedewerker OPEN sollicitatie

Bedrijf:
Al meer dan een eeuw is bakkersfamilie Koenen een begrip op het gebied van heerlijk brood en banket. Bakkerij Koenen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1869. Heden ten dage is het hoofdkantoor gevestigd in Westervoort en heeft Bakkerij Koenen 12 winkels gevestigd in Westervoort, Duiven (2), Didam, Arnhem (3), Nijmegen, Elst en Huissen. Waarvan Huissen en twee locaties in Arnhem over een gezellig Bakkers Café beschikken. In Nijmegen zijn we verbonden aan de “Sint Anna Molen”.

Functie:
Voor onze winkels zoeken we uitbreiding van ons team. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de winkel en het snijden en verpakken van onze ovenverse producten, zodat de winkel er gevuld en tiptop uitziet als de eerste klanten voor de deur staan. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten bij de keuze van hun producten en zorgt met je enthousiasme en liefde voor het ambacht voor bij-verkoop. Over de dag houd je bij of er verse producten gebakken moeten worden voor verkoop. Naast het snijden, verpakken en bakken van de ambachtelijke producten ben je ook verantwoordelijk voor het verrichten van kassahandelingen en verzorg je bestellingen. Uiteraard zorg je voor een nette winkel en de schoonmaak voordat de winkel sluit. Mocht er een klant niet helemaal tevreden zijn, dan zorg je ervoor dat je het probleem oplost en de klant tevreden de zaak weer verlaat.

Voorwaarden:
Je hebt minimaal MBO niveau 3 werk en denk niveau. Bij voorkeur opgedaan in commerciële functies. Je bent communicatief vaardig en je hebt een natuurlijke, sprankelende manier van omgang met mensen. Je bent in je element als je de klanten het naar hun zin kunt maken en je vindt het een sport om je producten zo aan te prijzen dat ze vanzelf verkopen. Je kunt goed aanpakken en kunt het fysieke werk wat bij onze winkels hoort goed aan. Je bent dagelijks beschikbaar van 06.00 uur tot 18.00 uur.

Aanbod:
Een parttime functie voor minimaal 15 uur per week, waar de zaterdag & zondag tot één van de werkdagen kan behoren. Een baan met afwisseling waar eigen verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief gewaardeerd worden. Flexibel inzetbaar, maar bij ziekte,- en/of vakantievervanging kan er een beroep op je beschikbaarheid gedaan worden voor de winkels in de omgeving. In overleg met je team worden de definitieve uren/dagen bepaald . Na gebleken geschiktheid, en bij gelijkblijvend werkaanbod, ontvang je in de toekomst een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Beloning:
Je salaris wordt ingeschaald in de Bakkers Cao en zal bepaald worden op basis van leeftijd en ervaring.

Solliciteren:
Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij graag bij onze ambachtelijke bakkers familie gaan horen? Dan ontvangen we graag jouw CV en een motivatie, t.a.v. Mevr. J. Jansen, per mail op vacature@bakkerijkoenen.nl.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.bakkerijkoenen.nl.

-acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Max. bestandsgrootte: 64 MB.