Broodbakker (m/v) – Locatie Westervoort

Broodbakker (m/v) – Locatie Westervoort

Broodbakker (m/v) – Locatie Westervoort

Fulltime functie 32/40 uur.

Ben jij diegene die de lekkerste broden bakt? Houd jij van een uitdaging en vind je het werken in teamverband ook belangrijk? Kom dan werken bij het leukste en gezelligste familiebedrijf uit de regio! Want wij zoeken jou! Als broodbakker ben jij verantwoordelijk voor het produceren van dagvers brood, broodjes en desembrood  speciaal producten. Je werkt niet alleen maar in een gezellig team waar hard werken en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Samen heb je één doel; iedere dag weer de klanten verrassen met de lekkerste producten met de hoogste kwaliteit. Onze bakkerij is uitgerust met de meest moderne machines en daarnaast werken wij uitsluitend met de beste grondstoffen.

Over Bakkerij Koenen:
Al meer dan een eeuw is bakkersfamilie Koenen een begrip op het gebied van heerlijk brood en banket. Bakkerij Koenen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1869. Tegenwoordig is het hoofdkantoor gevestigd in Westervoort en heeft Bakkerij Koenen 9 winkels, gevestigd in Westervoort, Duiven (2), Didam, Arnhem (3), Nijmegen en Huissen. Naast onze eigen winkels leveren wij ook dagelijks aan vele zakelijke afnemers als; Hotels, Cateraars, Zorginstellingen, Supermarkten, collega bakkers en Restaurants.

Voorwaarden:
Je beschikt over een afgeronde Bakkersopleiding en vindt werken in teamverband leuk. Je hebt oog voor kwaliteit en werkt conform de hygiëne code FSSC.
Daarnaast vind je werken in de nacht geen probleem, kun je zelfstandig werken en draag je met passie het bakkers vak uit.

Aanbod:
– Een fulltime functie minimaal 32/40 uur per week.
– 4 daagse werkweek
– Avond/nachtwerk. Je begint je dienst tussen 16.00 en 18.00 uur.
– Avond, nacht en weekendtoeslag conform bakkers CAO
– Afwisselend werk met verantwoordelijkheden
– Leuk & professionele werksfeer
– 20% personeelskorting op ons ambachtelijk assortiment

Solliciteren:
Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij graag bij onze ambachtelijke bakkers familie gaan horen? Solliciteer dan via vacature@bakkerijkoenen.nl of bel telefonisch 026-3118254

Max. bestandsgrootte: 64 MB.