Chauffeur (M/V) – Bakkerij Westervoort

Chauffeur (M/V) – Bakkerij Westervoort

Chauffeur/Broodbezorger (m/v)
16-32 uur in Westervoort (definitieve uren in overleg)

Wij zijn per direct op zoek naar een chauffeur voor onze centrale bakkerij in Westervoort. Vanuit onze bakkerij in Westervoort leveren wij naast onze eigen winkels, 6 dagen per week dagverse brood en/of banketproducten aan diverse overige afnemers in de regio. De werktijden zijn variabel tussen ca. 02.00 uur en 09.00 uur. Vind je het niet erg om vroeg op te staan en krijg je een lekker gevoel bij de geur van vers gebakken croissantjes, gebak en brood? Dan is bakkerij Koenen op zoek naar jou!

Wat is jouw rol als Chauffeur:
Je brengt dagelijks als chauffeur vanuit onze centrale bakkerij in Westervoort al het gebakken brood en banket naar onze winkels, supermarkten, hotels en overige afnemers.

Je herkent jezelf in de onderstaande punten:
– Je bent in bezit van een B-rijbewijs
– Je bent flexibel en kan gemakkelijk in de ochtend op staan
– Je bent sociaal, gemotiveerd en houd van een uitdaging
– Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Dit heeft Bakkerij Koenen jou te bieden:
– Sfeervolle, informele en gezellige werksfeer
– Veel verantwoordelijkheid en vrijheid om de functie in te vullen
– Marktconform Salaris
– Werken in een echt familiebedrijf
– Genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
– 20% personeelskorting op al onze broodproducten

Over Bakkerij Koenen:
Bakkerij Koenen is een ambachtelijke bakkerij met een eeuwenoude historie gevestigd in Westervoort. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al 6 generaties wordt doorgegeven van vader op zoon, dat inmiddels ruim 150 jaar bestaat en sinds 2020 met trots het Predicaat Hofleverancier mag dragen. Wij bereiden al ons brood op traditionele wijze met de beste grondstoffen. Met onze centrale bakkerij in Westervoort beleveren wij dagelijks onze 10 eigen winkels van Didam tot aan Nijmegen. Daarnaast leveren wij aan verschillende supermarkten, horecagelegenheden, zorginstellingen, bedrijfsrestaurants en overige zakelijke afnemers in de regio, en verzorgen wij aan het einde van het jaar voor vele zakelijke klanten de relatiegeschenken.