Regio Manager Winkels

Regio Manager Winkels

Bedrijf:
Al meer dan een eeuw is bakkersfamilie Koenen een begrip op het gebied van heerlijk brood en banket. Bakkerij Koenen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1869. Heden ten dage is het hoofdkantoor gevestigd in Westervoort en heeft Bakkerij Koenen 12 winkels gevestigd in Westervoort, Duiven (2), Didam, Doesburg, Arnhem (4), Nijmegen, Elst en Huissen. Waarvan Huissen en twee locaties in Arnhem over een gezellig Bakkers Café beschikken. In Nijmegen zijn we verbonden aan de “Sint Anna Molen”. Naast het beleveren van eigen winkels worden ook dagelijks supermarkten, zorginstellingen, horeca, hotellerie en overige afnemers beleverd.

Functie:
Als winkel regio manager ben jij het aanspreekpunt en het gezicht van onze 12 vestigingen. Je bezoekt met regelmaat de vestigingen en geeft o.a. adviezen over inrichting / presentie en schapindeling. Daarnaast ben je betrokken bij marketingactiviteiten en denkt actief mee over ons winkelconcept. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bezettingsgraad, productkwaliteit, klanttevredenheid, assortiment en financiële analyses. In jouw rol ben jij de sparringpartner van de directie en lid van het MT. Je bent creatief op het gebied van inrichting en presentatie tevens heb je kennis van Arbo en HACCP voorschriften.

Wat heb je ons te bieden..?                                        
– HBO werk en denk niveau
– Minimaal 38 uur p/week beschikbaar
– Je bent resultaat gericht en proactief
– Je hebt analytisch vermogen
– Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken
– Communicatief vaardig en goed in het geven aanwijzingen / instructies
– Je hebt ervaring in leidinggeven en aansturen van medewerkers/ verkoopteams

Wat krijg je van ons..?
– Een afwisselde functie in een ambachtelijke werkomgeving
– Veel vrijheid om je tijd zelf in te delen
– Beloning volgens bakkers CAO
– Korte communicatielijnen binnen een familiebedrijf.
– Jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.

Solliciteren:
Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij graag bij onze ambachtelijke bakkers familie gaan horen? Dan ontvangen we graag jouw CV en een motivatie, t.a.v. J. Jansen per mail op vacature@bakkerijkoenen.nl.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.bakkerijkoenen.nl.

-acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld