Chauffeur – Westervoort (m/v)

Chauffeur – Westervoort (m/v)

Bedrijf:
Al meer dan een eeuw is bakkersfamilie Koenen een begrip op het gebied van heerlijk brood en banket. Bakkerij Koenen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1869. Heden ten dage is het hoofdkantoor gevestigd in Westervoort en heeft Bakkerij Koenen 12 winkels gevestigd in Westervoort, Duiven (2), Didam, Doesburg, Arnhem (4), Nijmegen, Elst en Huissen. Waarvan Huissen en twee locaties in Arnhem over een gezellig Bakkers Café beschikken. In Nijmegen zijn we verbonden aan de “Sint Anna Molen”. Naast het beleveren van eigen winkels worden ook dagelijks supermarkten, zorginstellingen, horeca, hotellerie en overige afnemers beleverd.

Functie:
Voor ons chauffeurs team wij zijn opzoek naar een enthousiaste chauffeur die onze brood en banketproducten wilt bezorgen aan onze klanten. Onze chauffeurs bezorgen dagelijks (ma t/m zat) tussen 01:00 uur en 09:00 de lekkerste producten. Naast het bezorgen kunnen mogelijk ook andere logistieke taken van je verwacht worden zoals het inpakken van artikelen, wagenpark onderhouden en overige werkzaamheden.

Voorwaarden:
Je bent minimaal 19 jaar oud en in het bezit van een Rijbewijs B met minimaal 1 jaar rijervaring.  Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Zelfstandig, flexibel, servicegericht, representatief, communicatief en onder druk kunnen presteren moet tot één van de eigenschappen behoren.

Aanbod:
Een parttime functie voor minimaal 20 uur per week, waar de zaterdag tot één van de werkdagen kan behoren. Een baan met afwisseling waar eigen verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief gewaardeerd worden. Flexibel inzetbaar, maar bij ziekte,- en/of vakantievervanging kan er een beroep op je beschikbaarheid gedaan worden. In overleg met je team worden de definitieve uren/dagen bepaald . Na gebleken geschiktheid, en bij gelijkblijvend werkaanbod, ontvang je in de toekomst een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Beloning:
Je salaris wordt ingeschaald in de Bakkers Cao en zal bepaald worden op basis van leeftijd en ervaring.

Solliciteren:
Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij graag bij onze ambachtelijke bakkers familie gaan horen? Dan ontvangen we graag jouw CV en een motivatie, t.a.v. de Heer B. Koenen per mail op vacature@bakkerijkoenen.nl.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.bakkerijkoenen.nl.

-acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld